Real time web analytics, Heat map tracking

 

  1. Kan ik zelf mijn kind kiezen dat ik wil steunen?
  2. Hoeveel vaste donateurs heeft een kind?
  3. Wat gebeurt er met mijn bijdrage?
  4. Kan ik goederen naar het Familiekindertehuis versturen?
  5. Waar heeft de Stichting Roemeense Kinderhulp het meeste aan?
  6. Wat is de tijdsduur van mijn donateurschap?
  7. Hoe kan ik mijn donateurschap opzeggen?

 
1.  Kan ik zelf mijn kind kiezen dat ik wil steunen?

Nee, om geen onderscheid te maken tussen de kinderen, worden de gezinnen als een eenheid gezien. Als donateur steunt u dus het project Tinkerbell als geheel. Uiteraard informeren wij u wel over de vorderingen van de verschillende kinderen.

naar begin

 
2.  Hoeveel vaste donateurs heeft een gezin nodig?

Om er voor te zorgen dat alle vaste kosten (kleding, eten, onderwijs, medische zorg, vrije tijd activiteiten, medewerkers bijdragen, etc.) worden gedekt, heeft een gezin gemiddeld 800 vaste donateurs nodig. Doordat er meerde vaste donateurs zijn, kunnen we lange termijn steun geven aan de kinderen in het familiekindertehuis. Wel moeten we er rekening mee houden dat een donateur op elk moment zijn donateurschap kan opzeggen.

naar begin
 
3.  Wat gebeurt er met mijn bijdrage?

Het is mogelijk de gezinnen in Tinkerbell brieven of kaarten te sturen. De kinderen zullen blij zijn met kaarten uit Nederland. Het is niet mogelijk met een specifiek kind te corresponderen, maar u kunt uiteraard wel kaarten sturen aan de gezinnen en alle kinderen in het geheel. Wij zorgen er samen met onze zusterorganisatie voor dat uw post goed terecht komt. Het beantwoorden hiervan zal voor de ouders een extra belasting geven. Vaak zal het dan ook niet lukken. Sowieso houden we u op de hoogte van de activiteiten en ontwikkelingen in en rond het familiekindertehuis.

naar begin
 
4.  Kan ik goederen naar het Familiekindertehuis versturen?

Nee, goed bruikbare gesponsorde goederen versturen wij naar het familiekindertehuis met het jaarlijkse hulpgoederentransport in november. Daarnaast willen wij de lokale economie zoveel mogelijk steunen door de benodigdheden voor het Familiekindertehuis ter plaatse aan te schaffen. Wel kunt u via onze november actie anderen gezinnen in Sovata steunen met hulpgoederen in de winterperiode.

naar begin
 
5.  Waar heeft de Stichting Roemeense Kinderhulp de meeste behoefte aan?

Donateurs en ambassadeurs om de ondersteuning van de kinderen in Tinkerbell verder te waarborgen en meer kinderen te kunnen opnemen.

naar begin
 
6.  Wat is de tijdsduur van mijn donateurschap?

Wij hopen dat uw donateurschap voor langere tijd aangaat. Op die manier draag u namelijk bij aan ons structurele werk en zijn wij zeker van uw continue steun. Mocht u echter besluiten om het op te zeggen , dan kunt u dit op ieder gewenst moment doen.

naar begin
 
7.  Hoe kan ik mijn donateurschap opzeggen?

U kunt uw donateurschap per mail opzeggen. We willen graag weten wat de reden van uw opzegging is, omdat we hiervan kunnen leren.

naar begin