Real time web analytics, Heat map tracking


De Stichting Roemeense Kinderhulp is bij heel veel IJsselsteiners en streekgenoten na 25 jaar een goede bekende.
Zij helpt al jaren het stadje Sovata in Roemenie. De zorg voor weeskinderen in het familiekindertehuis Tinkerbell, de 3 weken zomervakantie voor 42 kansarme kinderen en het hulpgoederentransport zijn daar de bekendste voorbeelden van.

Maar nu heeft de Stichting zelf hulp nodig!!

De zomervakantie komt er weer aan. Het worden vast weer 3 weken vol aantrekkelijke uitjes en leuke activiteiten dankzij een grote groep vrijwilligers. Naast het kennismaken met het Nederlandse gezinsleven zijn er ook enkele gezamenlijke uitstapjes gesponsord door bedrijven. Maar een groot deel van de kosten van deze 3 weken wordt gedekt met de opbrengst van de jaarlijkse collectes. In IJsselstein is dat meestal in de laatste 2 weken van augustus en in Benschop en Lopik de laatste week van augustus.
Daarvoor zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste collectanten!
Laat u niet de gelegenheid ontnemen om op een paar mooie zomeravonden een wandeling te maken in een stukje van uw woonplaats en gelijkertijd een bijdrage te leveren aan de vakantieweken van de Roemeense kinderen.

Zij zullen u er dankbaar voor zijn. En met z’n allen maken we er zo wat moois van!

Meldt U aan a.u.b.!

Voor IJsselstein bij Jaap Valk; telefoon 030 -68 82428 of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor Lopik bij Thea Bosch per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor Benschop bij Joke de Wit per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vele handen maken licht werk!