Real time web analytics, Heat map tracking

Kovacs IlonaVerzoeken om ondersteuning komen op veel verschillende manieren bij ons. Dit keer kregen we er één van heel dicht bij huis. Via Kata kwam er een hulpvraag van Ilona. Zij is de Wiz kid voor Tinkerbell als er problemen zijn met de computers.

Ilona studeert Informatiekunde via internet aan een Amerikaanse Universiteit. Ze is al behoorlijk ver gevorderd en zit nu in haar derde jaar. De eerste twee jaar is ze financieel ondersteund door een sponsor uit Boedapest. Door omstandigheden is deze sponsor niet meer in de gelegenheid om Ilona bij te staan en daardoor moet Ilona nu fulltime werken in plaats van parttime. En dat valt niet mee, want dat gaat van de tijd af die ze eigenlijk aan haar studie zou moeten besteden.

In haar directe omgeving kan niemand Ilona helpen. Haar ouders leven niet meer. Wel heeft ze nog twee broers. Maar de ene broer heeft een gezin en kan zelf net de eindjes aan elkaar knopen. Hij zou Ilona misschien wel willen helpen, maar kan het eenvoudigweg niet. En Ilona wil hem ook niet tot last zijn. De andere broer is zwaar alcoholist.

Ilona staat er dus alleen voor. Geeft u haar een financieel steuntje in de rug, zodat ze haar opleiding snel kan afmaken?