Real time web analytics, Heat map tracking

 

Bij de Stichting komen steeds meer aanvragen binnen voor individuele gevallen. De aanvragen variëren van ondersteuning bij gecompliceerde medische ingrepen tot het aanleggen van verwarming en de aanschaf van medische hulpmiddelen. Hieronder een overzicht van de meest urgente situaties.
 

Broodnodig!broodproject 2


De natuurlijke ouders van de kinderen uit Tinkerbell leven vaak in erbarmelijke omstandigheden 
Om te zorgen dat er af en toe wat te eten voor hen is, heeft Kata een nieuw project gestart.
Lees meer . . . . 

Nieuwe vleugels voor Tinkerbell !

  

Wilt u ons helpen om Tinkerbell klaar te maken voor het volgende decennium? Wij zijn blij me elk punt dat van deze lijst kan worden afgevinkt.  
(De prijzen zijn per stuk aangegeven.)

 

 


Tinkerbell tinkerbell 2010

De maandelijkse kosten voor de 2 huishoudingen stijgen jaarlijks. Wie wil als sponsor een deel van deze kosten sponsoren?
Kijk voor meer details hier

 

Project Melinda 

Moga familieAls je moet vluchten voor je echtgenoot omdat jijzelf en je 5 kinderen thuis niet meer veilig zijn, moet je helemaal opnieuw en met niets beginnen. En Sociale Zaken werken daar anders dan hier. Help haar een nieuw bestaan op te bouwen! Lees meer!

 

Studiefonds

Naast de op deze pagina getoonde projecten is er nog een aantal personen die hulpvragen hebben. Dat zijn de deelnemers aan het studiefonds. De stichting probeert hen zo veel mogelijk te helpen, maar de 'pot' is toe aan aanvulling.


Een bijdrage daaraan is heel erg  welkom. 
U kunt daartoe contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Trapveldje

De jongens van Tinkerbell willen graag een balletje trappen. Op het terrein van Tinkerbell is voldoende ruimte. Helaas is het land rond Tinkerbell daar niet geschikt voor. Kuilen een hobbels. Er moet nogal wat gebeuren. Voor de kosten daarvan is inmiddels een sponsor! (lees meer). Maar er is meer nodig om de wens te realiseren. Stort uw bijdrage op rekening NL82 RABO 016.92.29.629 o.v.v. "Trapveldje Tinkerbell"

 

 

 

 

 

De Roemeense kinderen hebben een droom, met uw hulp wordt die werkelijkheid!

Er zijn ook al heel wat projecten afgerond: lees meer

 

 

20-12-2019