Real time web analytics, Heat map tracking

 

Henrietta Mátyus (17) heeft een zware, chronische aandoening van het zenuwstelsel die beperkingen van verschillende lichaamsfuncties veroorzaakt. Hierdoor heeft zij een verkromming aan haar ruggenwervel en is een operatie noodzakelijk. 

Henrietta Matyus(01) Henrietta Matyus(02)


"Afgelopen zomer ging ik voor behandeling een paar weken naar een ziekenhuis in Hongarije (Pécs). Helaas zonder succes. De operatie werd uitgesteld, omdat de dokter op vakantie was. Maar afgelopen december was het eindelijk zover. Op 13 december ben ik aan mijn rug geopereerd. De operatie duurde acht uur. Daarna lag ik nog een paar dagen op de Intensive Care. Al met al heb ik een maand in het ziekenhuis gelegen.
Vele sponsoren - waaronder ook de Stichting Roemeense Kinderhulp - hebben mij geholpen om de hoge kosten van de operatie (13.000 euro) te kunnen betalen. Zonder hun hulp zou dit nooit mogelijk zijn geweest. Mijn dank is groot."

Henrietta matyus 3 (1)De wervelkolom van Henrietta is nu helemaal recht en zij heeft geen pijn meer. Henrietta en haar moeder zijn de sponsors en de Stichting zeer dankbaar voor hun hulp.

De Roemeense kinderen hebben een droom, met uw hulp wordt die werkelijkheid!