Real time web analytics, Heat map tracking

 

 

Attilla 2017Kunt u zich de oproep van Noemi nog herinneren? Zij stond op het punt om te trouwen met haar verloofde Attila, maar ze stelden hun huwelijk uit, omdat er een hersentumor bij Attila ontdekt werd.

Het zag er niet goed uit voor Attila. Nadat de tumor was ontdekt, ging hij in snel tempo slechter zien. Vijf maanden hebben ze erover gedaan om een specialist te vinden die de operatie aandurfde. Daarna kwam de volgende hindernis. De families van Noemi en Attila raapten al hun reserves bij elkaar, maar samen hadden ze nog lang niet genoeg geld om de operatie te betalen. Gelukkig waren daar sponsors uit Nederland. Met hun hulp en die vanuit de Stichting kon de operatie gepland worden en de behandeling beginnen.

Ruim een half jaar later kregen we goed nieuws. Op de scan is geen tumor meer te zien. Attila is gezond! Samen maken ze nu plannen voor de toekomst. Ze willen een appartement huren in Sovata en dan sparen om alsnog te kunnen trouwen. En ze hebben een boodschap voor hun sponsors: “We willen u graag heel hartelijk bedanken! Zonder uw hulp was alles heel anders gelopen en was Attila waarschijnlijk blind geweest. Nu gaat het goed met hem en we zijn u enorm dankbaar!”