Real time web analytics, Heat map tracking


Touwladder zamelt in voor kindertehuis in Roemenië!

In alle groepen van de Touwladder hebben de leerlingen toiletartikelen ingezameld voor het kindertehuis Tinkerbell in Roemenië.
In de onderbouw sparen de kinderen iedere week al voor het tehuis.
Het geld is besteed aan nieuwe kippen (de oude waren opgegeten door een vos), gaas voor de kippenren en lekker warme slaapzakken. Dit schooljaar gaat De Touwladder ontbijtjes sparen, want het brood en de melk zijn duurder geworden in Roemenië, maar het kindertehuis heeft niet meer geld gekregen.
Omdat er ieder jaar in november vanuit IJsselstein vrachtwagens vol hulpgoederen naar Roemenië rijden, leek het de school een goed plan voor die tijd zoveel mogelijk shampoo, tandenborstels, tandpasta en doucheschuim in te zamelen.
Op de foto is te zien dat dat heel goed gelukt is. De Stichting Roemeense kinderhulp was heel blij met deze bijdrage en de school is heel trots op de leerlingen. Ze laten hiermee weer zien dat De Touwladder een school in de wereld is, een heuse WERELDSCHOOL!

Leerkrachten van basisschool De Trekvogel die van dit initiatief hoorden, waren zo enthousiast dat zij spontaan aanboden om het stokje over te nemen en volgend schooljaar eenzelfde inzameling te organiseren. We wensen ze alvast heel veel succes hiermee!
 

Hieronder de foto's gemaakt tijdens het uitdelen op een van de lagere scholen in Sovata. Aan de blije gezichten kan je zien dat het altijd leuk is een cadeautje te krijgen!

Touwladder 2012 (01) Touwladder 2012 (02)
Touwladder 2012 (03) Touwladder 2012 (04)