Real time web analytics, Heat map tracking


In de hal van 'De Opstap' heeft lange tijd een sfeer tafel gestaan waar allerlei informatie te zien was over Roemenie en over de stichting Roemeense kinderhulp. Zo werd voor iedereen duidelijk wat het doel was waarvoor de sponsorloop gehouden werd. Ook staat er een inzamelingsbak, hierin mogen de kinderen een stukje zeep, een tandenborstel en/of tandpasta, shampoo etc. doen. Deze spulletjes hebben zij hard nodig in het kindertehuis. Van het geld dat de sponsorloop oplevert, gaan we handdoeken en badlakens voor de kinderen van Tinkerbell kopen.

Met het sponsorloopformulier gingen alle kinderen langs familie en buren om zich te laten sponsoren Op donderdagmiddag 11 juni gingen alle kinderen (uitgezonderd groep 8) zoveel mogelijk rondjes lopen voor het kindertehuis Tinkerbell in Roemenië. 1 ronde is 500 meter en liep om het scholencomplex van de Opstap en de Trekvogel. De kleuters liepen dezelfde rondjes maar kregen 2 stempels voor elke ronde. De kinderen hadden het Opstap T-shirt aan en sportschoenen. Elke groep mocht een kwartier lang rennen. Ouders, opa’s en oma’s, buren, iedereen was aanwezig om de kinderen aan te moedigen! Er was muziek en een gezellige drukte. Die middag was het gelukkig droog en zonnig. Na het kwartier rennen konden de kinderen een pakje drinken en een ijsje eten en even uitrusten van het lopen.

En wat een opbrengst!! Er is € 5000 euro de Stichting overgemaakt. Ook proberen we het bedrag m.b.v. de verdubbelingregeling van de Gemeente te verdubbelen. Er zijn mooie badlakens en handdoeken voor de bewoners van het kindertehuis gekocht en twee grote stevige opblaasbadjes.

sponsorloop opstap (3) sponsorloop opstap (4) sponsorloop opstap (6)
sponsorloop opstap (7) sponsorloop opstap (8) sponsorloop opstap (11)
sponsorloop opstap (9) sponsorloop opstap (10)