Real time web analytics, Heat map tracking

Zoveel lieve mensen !

Het brengt altijd weer een glimlach op ons gezicht, de aanmelding van een nieuwe sponsor. Omdat we weten dat elk bedrag, groot of klein, heel veel kan betekenen voor iemand in Roemenië. Soms doneert een sponsor een bedrag met een bepaald doel en soms laten ze het aan de Stichting over om te bepalen waaar de nood het hoogst is. Het maakt ons niet uit, we zijn overal blij mee. Een greep uit de giften die we het afgelopen jaar hebben mogen ontvangen:

De familie Verwoerd gaf 60 euro wegens hun 25-jarig jubileum.

Marleen Nieweboer heeft afscheid genomen van haar baan bij PWC. Als afscheidscadeau heeft ze een donatie voor de Stichting gevraagd. Wij mochten 70 euro ontvangen die besteed wordt aan het levensonderhoud van de kinderen in Tinkerbell.

Een zeeer gulle donatie ontvingen we ook van Hans en Petra de Vos. Zij hebben familie en vrienden aangegeven dat iederen bijdrage aan het 25-jarig huwelijksfeest geschonken zou gaan worden aan de Stichting Roemeense Kinderhulp. Zeker aangezien Hans en Petra al vele jaren verbonden zijn met de Stichting was deze oproep niet tegen dovemansoren gezegd. Hun geweldige donatie van 5.000 euro zal nog in nader overleg besteed worden aan een toekomstig project.

De Stichting Pulse organiseerde een Bingo avond, speciaal voor de kinderen in Roemnië. De opbrengst was 835 euro.

De linie Zuid en Noord van het Anna van Rijn College uit Nieuwegein koos voor het derde jaar op rij de Stichting Roemeense Kinderhulp als hèt goed doel voor hun Internationaliseringsweek. Daar zijn wij uiteraard heel erg trots op. De leerlingen van het Anna van RIjn hebben hun handen uit de mouwen gestoken voor de kinderen in Roemenië. Zij hebben het mooie bedrag van 740 euro bij elkaaar gebracht voor Tinkerbell.

Beleggingsclub Gina uit Nieuwegein doneert een deel van de winst van hun beleggingen: 209,75 euro.

Anne en Wilma Verhoef gaven een feest om hun 25-jarig huwelijk te vieren. Niet alleen was het een geweldig feest, het had ook een heel fijn vervolg: de inhoud van de envelopjes ging voor de helft naar Tinkerbell en voor de helft naar het studiefonds. Gezamenlijk ontvingen we maar liefst 750 euro.

De Gebr. Schep / De Gier doneerden 600 euro tenbehoeven van de kindervakantie.

Zowle de familie Van Baren als de familie Wieman meldden zich aan om het eigen risico van de operatie van Beatrice Kinga te betalen. Omdat dit in totaal meer is dan hiervoor noodzakelijk, werd (uiteraard na overleg) het sponsorgeld van de familie Wieman besteed aan verdere ondersteuning van Beatrice, in verband met extra kosten die er voor haar gemaakt moeten worden bij de aankomende operaties.

De Multimate in Schoonhoven is Kluswijs geworden.
De overgebleven voorraad, plus inventaris, werd door de familie Kommer gedoneerd aan de Stichting Roemeense Kinderhulp. Al die bouwmaterialen komen heel erg goed van pas in Roemenië.

De familie Jansen van Dijck besloot in 2014 geen kerstkaarten te versturen  en het geld daarvan te doneren. Een bedrag van 25 euro.

Een bingoavond die door de Vrouwenclub Zij-Actief georganiseerd wer leverde 107,10 euro op voor Tinkerbell.

Basisschool de Pijler, locatie Groenvliet in IJsselstein, organiseerde een lentefair. Deze lentefair was een groot succes en de opbrengst van 200 euro mochten wij onder schooltijd, van hen ontvangen. Een hele mooie gift, niet alleen van wege het geld, maar ook omdat de kinderen bewust heeft gemaakt van het effect van geven.

De kinderen van de Julianaschool te Fijnaart brachten 150 euro bij elkaaar. Ieder jaar sparen zij zendingsgeld voor een goed doel. Dit jaar viel de keus op boeken voor de kinderen van Tinkerbell. De boeken zijn inmiddels aangeschaft. Mooie , leerzame boeken, waar de kinderen jarenlang plezier van zullen hebben.

Wij willen al deze sponsors, en ook de sponsors die anoniem wilden blijven, heel erg hartelijk danken voor hun steun en hun vrijgevigheid!