Real time web analytics, Heat map tracking


Het Wilhelmina Kinderziekenhuis
(UMC Utrecht) schenkt de Stichting drie speelhuizen. Dit speelgoed is van harte welkom in Roemenië.

Dank aan de Diepenveense Seniorengroep
Tijdens een van hun bijeenkomsten hebben ze naar aanleiding van onze Nieuwsbrief Tinkerbell's Post een sponrane collecte gehouden onder de leden. De opbrengst van deze collecte voor de Stichting Roemeense Kinderhulp bedraagt 130,20 euro. Een geweldig spontaan initiatief!

Familie Wubs
"Onze zoon en schoondochter uit Houten stelden voor twee Roemeense jongens afgelopen zomer hun huis open en hadden drie geweldige weken met elkaar.. Omdat ook wij de Stichting een warm hart toedragen, vroegen wij voor onze verjaardag aan familie en vrienden een donatie in plaats van een cadeau. Onze gasten reageerden enthousiast. Zo is er in totaal 112,50 euro gedoneerd en hebben wij het verdubelde bedrag van 250 euro naar uw Stichting overgemaakt. Het geld is bestemd voor het mogelijk maken van vakanties voor de kinderen uit Roemenië.

Secondhand Rose
Secondhand Rose is een tweedehands kleding boutique van Anca Struycken-Landwehr. De boutique bestaat al meer dan 40 jaar. Een paar keer per jaar vindt ereeen kledingverkoop plaats ten behoeve van een goed doel. Het betreft dan kleding die niet verkocht en niet door de eigenaren is teruggehaald. De keus van Anca is op onze Stichting gevallen vanwege haar Roemeense (al lang overleden ) moeder. Het is de tweede keer dat de Stichting als hun goede doel is uitgekozen.
In 2013 heeft Secondhand Rose een bedrag van 58.262.- (!) aan onze Stichting kukken overmaken, een gewledig bedrag! De Stichting is ontzettend blij met deze giften. Mede door dit soort giften kan de Stichting haar werk voortzetten.

VVIJ
Alle voetballers van VVIJ hebben afgelopen kaar nieuwe voetbalkleding mogen ontvangen. Dit gebeurde conform het kledingplan. De oide kleding, die nog in prima  staatwas, iss overgedragen aan onze Stichting. Meer dan 1000 tenues hebben de weg gevonden richting Roemenië om aldaar voetballers gelukkig mee te maken.

Een donatie uit onverwachte hoek!
Stichting Roemenië Hulp Mastenbroek - Seerenbroek, helpt het dorpje Sansmion dat niet al te ver ligt van Sovata. Het bestuur van deze stichting is onlangs op bezoek geweest in Tinkerbell en zij waren onder de indruk van de gehele organisatie en het verzette werk. Vanuit hun stichting hebben wij een welkome bijdrage mogen ontvangen van € 300,- voor de nieuwe bank van de familie Nagy (Gyongy en Denes).

De Touwladder, openbare basisschool in IJsselstein
Het afgelopen schooljaar hebben de kinderen van de Touwladder weer flink gespaard. Het spaardoel was brood en melk voor de kinderen uit Tinkerbell. Wij mochten maar liefst € 862,33 van hen ontvangen!
De school ondersteunt onze Stichting al ruim vijf jaar Misschien herinnert u zich nog het nieuwe kippenhok mét kippen? Voor al hun bijdragen in de afgelopen vijf jaar willen wij hen enorm bedanken! Dank je wel Touwladder!

Dank aan VMBO De Linie
Na vorig jaar een geweldige bijdrage te hebben geleverd aan het huis van de familie Gabor, kregen wij dit jaar van De Linie een bijdrage voor Tinkerbell
In het kader van de internationaliseringsweek van het Anna van Rijn College heeft docent Marcek Nijenhuis onze vrijwilliger Nienke van Toor gevraagd weer een presentatie te houden over de bezigheden van de stichting. Zij kreeg twee keer 85 pubers voor haar neus, en het was afwachten hoe zij dan zouden rreageren op haar verhaal. Het was een succes! Nienke had een mooie Powerpoint presentatie gemaakt over de Stichting en Tinkerbell. Daarbij liet zij de kinderen zien hoe hun bijdrage van vorig jaar is besteed aan het huis van de familie Gabor dat nu helemaal af is!
Vol aandacht luiterden de kinderen naar wat Nienke te vertellen had, Er werden kritische vragen gesteld en het was leuk om te zie hoe de kinderen meedachten. Zelfs toen de tijd al ruimschoots was overschreden bleven de vragen komen! De Stichting heeft naar aanleiding van de actie van de Linie een geweldige bijdrage van maar liefst € 840,- mogen ontvangen ten behoeve van Tinkerbell! Alle leerlingen en leerkrachten dank jullie wel!

Goede doelenactie in het Open-hof in Goirle
Dit jaar werden wij als stichting heel blij verrast met het bericht dat de goede doelen actie in het Open-hof meer dan € 2000,- voor de Stichting heeft opgebracht een ongelofelijk geweldig resultaat! Onze vrijwilligers Keesjan Steverink en Diane Dekker hebben wederom mogen meemaken hoe groot de inzet va iedereen is geweest voor deze sponsoractie. Er was een kraam waar houten speelgoed is verkocht, er werden zelfgemaakte hapjes verkocht, spelletjes gedaan en natuurlijk een Rad van Fortuin waar winkeliers royale prijzen voor hadden geschonken.
Zoals wij Vader- en Moederdag kennen, heeft Roemenië een Kinderdag. Met de bijdrage van het Open-hof hebben wij voor de kinderen uit Tinherbell een gezellige dag georganiseerd. Met de prachtige bijdrage hebben we natuurlijk nog veel meer kunnen doen. Er was nog genoeg over om voor  een aantal maanden brood en melk voor  de kinderen te kopen. Bovendien is er een bedrag opzij gelegd om nieuwe schoolmaterialen voor het volgend schooljaar mee te kunnen kopen!