Real time web analytics, Heat map tracking
 
Wij zijn nog steeds blij verrast dat zo velen van u zich bekommeren om mensen, ver bij ons vandaan, die het zoveel minder goed hebben dan wij. Naast de hulp aan uw pakkettenfamilie en het mogelijk maken van de kindervakanties, reageert u ook op individuele hulpvragen en krijgen we spontane donaties.
 
Actie “De Touwladder”
De Touwladder weet ons ieder jaar te verassen met een mooie donatie. Dit keer was hun spaardoel “slaapzakken voor de kinderen uit Tinkerbell”.
Zij hebben maar liefst € 687,57 opgehaald!
Deze actie is extra waardevol omdat het een actie van kinderen voor kinderen is.
Alle kinderen bedankt voor jullie geweldige inzet!
 
Communicantjes van de Bavokerk te Harmelen
Julian, luc, Wessel, Sara, Rick, Richard, Hannah, Raquel, Jurn, Mike, Sabien, Bas, Xander, Joris, Vin, en Sophie, wij danken jullie hartelijk voor jullie gift! Wij zorgen ervoor dat jullie € 138,60 een mooi doel krijgt.
 
Ter gelegenheid van de 60ste verjaardag van dhr. Cees van Lent, is een bedrag ad € 60,00 overgemaakt speciaal t.b.v. Tinkerbell.
Een leuk idee waar wij uiteraard blij mee zijn!
 
Mevrouw Leenders-vd Hoogen uit Diepenveen heeft ivm haar 70ste verjaardag een donatie van € 400 aan Tinkerbell gedaan.
 
Afscheidsreceptie van Cees de Zwart.
De heer Cees de Zwart heeft als cadeausuggestie voor zijn afscheidsreceptie ter gelegenheid van zijn pensionering, een donatie tbv Tinkerbell gevraagd. Er is een tafel ingericht met foldermateriaal van de stichting en Tinkerbell en met succes!
Maar liefst € 1.313,00 hebben wij van Cees en Tineke de Zwart mogen ontvangen.
Een fantastisch initiatief en een geweldig bedrag!
 
Het Anna van Rijn college, locatie De Linie te Nieuwegein.
Elk jaar organiseert de school een internationaliseringsweek. Elke klas verdiept zich in een Europees land en koppelen hier een actie aan vast. Marcel Nijenhuis kwam op het idee om een doel te kiezen wat dicht bij de kinderen staat en heeft daarom onze stichting benaderd.
Wij hebben de school bezocht en mochten maar liefst 170 kinderen vertellen over de activiteiten van de stichting. Daarnaast hebben wij beeldmateriaal laten zien voor de beeldvorming van de kinderen.
De kinderen zijn na de samenkomst keihard aan de slag gegaan en hebben maar liefst € 650,00 opgehaald! Een deel van dit bedrag zal besteed worden ter ondersteuning van de familie Gabor, het overige bedrag komt ten goede van Tinkerbell.
Marcel, dank aan jou en de leerlingen!