Real time web analytics, Heat map tracking

 

We kunnen onze sponsors niet vaak genoeg bedanken. Dankzij uw maandelijkse giften houdt Tinkerbell, al watertrappelend, haar hoofd nog steeds boven water en is de kindervakantie ieder jaar weer een gebeurtenis die de levens van 42 kansarme kinderen verandert. En dan de sponsors die aan ons denken bij een bijzondere viering in hun leven of gewoon zo maar: wat heerlijk dat er, in de huidige, vaak op het individu gerichte, maatschappij toch nog ruimte is voor medemenselijkheid. Dank jullie wel allemaal!

Angelique van Toor werd 48 jaar en vroeg voor haar verjaardag een beetje geluk voor Roemeense kinderen. Dat leverde een heel erg welkome 130 euro op.

Vier spontane meiden, Tess, Myla, Lieke en Nova, lakten nagels op Koningsdag en maakten kroontjes. De helft van de opbrengst zou voor henzelf zijn en de helft voor Tinkerbell. Maar uiteindelijk besloten ze toch om het hele bedrag te doneren. Superlief! We zullen de 25 euro waar jullie zo hard voor gewerkt hebben goed besteden!

Jaap Kleijn, één van onze vrachtwagenchauffeurs, werd 70 en vroeg zijn verjaardagsgasten om een donatie voor Roemenië. Hij haalde een mooie 220 euro voor de Stichting op.

sponsor 2018 1jpgRoelof en Wilma de With-Verheul hebben sinds anderhalf jaar een B&B. Ze bieden hun gasten een aantal snacks en sapjes gratis aan. Maar als de gasten er toch iets voor willen geven dan kunnen ze hun gift in een spaarpotje voor de Roemeense kinderen kwijt. Daardoor mochten we 115 euro ontvangen. Een mooi bedrag dat besteed gaat worden voor Tinkerbell.

Mientje Bik vierde haar verjaardag uitgebreid. Met lieve mensen, lekker eten, mooi weer en zelfs een optreden van Dick van Altena, een singer-songwriter uit Oosterhout. Met zoveel aandacht voor haarzelf vond ze het fijn om ook aandacht voor mensen in minder gelukkige omstandigheden te vragen. Dus in plaats van cadeautjes, planten of bloemen vroeg ze geld voor de Stichting en haalde maar liefst 300 euro op.

 

 

Ter gelegenheid van hun 50-jarig huwelijksfeest verraste de familie Marissen uit Cabouw ons met 250 euro. Wat een mooi gebaar!

Martha Kamminga en Jeannette Vosslamber vierden hun verjaardag samen en hebben op het feest een spaarpot neergezet voor de Stichting. Dit bracht 175,70 euro op dat de vriendinnen graag ten goede wilden laten komen aan het studiefonds. Die wens voeren wij natuurlijk graag uit.

Ieder jaar organiseert de Stichting IJsselsteinse Toertocht een toertocht voor wielrenners, steppers en mountainbikers. Met de inzet van vrijwilligers en het werven van sponsoren houden zij de organisatiekosten laag en worden inkomsten gegenereerd door het inschrijfgeld. Met die inkomsten ondersteunen zij goede doelen in en om IJsselstein. Wij ontvingen vorig jaar een mooie 500 euro van hen.

Paul Oosterlaken van Kiremko B.V. werd 60 jaar jong. Hij en zijn vrouw Simone hebben op de feestavond een donatiehoek ingericht, met een doos voor de enveloppen en informatiemateriaal over de Stichting. Zij haalden maar liefst 2.885 euro op!

Een statiegeldactie bij de CeBe supermarkt in Benschop kwam ten goede aan onze Stichting. Veel kleintjes maken één grote: alle statiegeldbonnetjes samen waren goed voor 139,75 euro.

Tandem kerst 2018De Hervormde Gemeente IJsselstein schonk een deel van de opbrengst van de goede doelen loterij aan ons. We ontvingen 1000 euro, te besteden aan de vakantie van de Roemeense kinderen. Dat komt helemaal in orde.

De kinderen van Daltonschool De Tandem hebben zich al eerder ingezet voor hun Roemeense leeftijdsgenootjes door cadeaudozen te versturen. Ze zijn Roemenië nog niet vergeten. Dit keer hebben ze tijdens de kerstmarkt zelf gemaakte versieringen en sponsorproducten van IJsselsteinse winkeliers verkocht. Dat leverde een mooi resultaat op: we mochten 250 euro ontvangen. Dank aan alle kinderen die hier hard voor gewerkt