Real time web analytics, Heat map tracking


U denkt aan Sovata . . . .

Bij uw verjaardag, jubileum, huwelijksdag, bij projecten of gewoon zo maar. U vindt meer aanleidingen dan wij kunnen bedenken om een donatie voor de Roemeense kinderen te doen. En daar zijn de Roemeense kinderen en wij u uiteraard enorm dankbaar voor! Het afgelopen jaar mochten wij onder andere de volgende donaties ontvangen.

Ton en Bep de Wit. Behalve dat een grote familie veel gezelligheid biedt, heeft dit zo tijdens een familiefeest ook nog andere voordelen. Maar liefst 1.600 euro hebben wij mogen ontvangen van Ton, Bep en de familie! Het is zoals Ton en Bep dit zelf noemen, een verrassend mooie opbrengst. Wij zijn ontzettend blij dat de familie onze Stichting een warm hart toedraagt.

De familie Renardel de Lavalette heeft de materiaalkosten (150 euro) voor het gebit van Carmen op zich genomen. De Stichting waardeert deze donatie enorm: een goed gebit voor de kinderen is ontzettend belangrijk.

Enthousiast vrijwilliger mevrouw Overdijk heeft de opbrengst van geveild blikken speelgoed, dat weer afkomstig was van mevrouw Hoekstra, gedoneerd aan de Stichting. Opbrengst: 98 euro. Beide dames, hartelijk bedankt!

De familie Willemsen heeft met een emballage actie in Breda voor onze Stichting een bedrag bij de Albert Heijn kunnen ophalen van 186,55 euro. Francis en Albert, hartelijk dank!

Met dank aan Nancy Willemsen heeft de emballage actie bij de Plus in Benschop een bedrag opgeleverd van 95,75 euro. Goede actie Nancy!
De emballage actie bij Jumbo A. Langerak in IJsselstein heeft 353,30 euro opgebracht. Hartelijk bedankt Jumbo voor de ondersteuning!

Swank-1Afgelopen september heeft de algemeen chirurg Dr. D.J. Swank van Het Groene Hart Ziekenhuis te Gouda afscheid genomen. Bij het afscheid hebben gasten een geweldig bedrag gedoneerd voor onze Stichting en samen met zijn vrouw heeft de heer Swank hier een mooi rond bedrag van gemaakt. Wij hebben een zeer welkome donatie van 1.500 euro mogen ontvangen.

Bij Mercedes Benz konden medewerkers een deel van hun kerstcadeau aan een goed doel schenken. Onze Stichting heeft van de medewerkers in totaal 656 euro voor ons familiekindertehuis Tinkerbell ontvangen! Dat geeft een echt Kerstgevoel!

In plaats van een afscheidscadeau koos oud-wethouder Hans Lappee voor een donatie aan onze Stichting. We mochten 100 euro ontvangen. Hartelijk dank!

Mevrouw Vroege vierde een jubileum. Omdat zij geen cadeaus wilde, werd een spontane inzameling gedaan tijdens het feestje. Opbrengst: 497,50 euro. Gulle gevers bedankt!

Angelique van Toor vierde haar verjaardag. Zij vond een bijdrage voor Tinkerbell leuker dan het ontvangen van cadeautjes. Hoewel de meeste gasten toch met een bloemetje aankwamen, kon zij 130 euro aan de Stichting overhandigen. Dat is een heel mooi bedrag!

 Wij bedanken alle gulle gevers, organisatoren van feestjes en donateurs voor hun geweldige ondersteuning in het afgelopen jaar. Het is geweldig dat jullie met zoveel energie en enthousiasme dit voor de Roemeense kinderen hebben georganiseerd!

 

Koud avontuur met hoge opbrengst

Ruim 7.000 kilometer kris kras door Scandinavië onder barre omstandigheden zoals sneeuw, ijs en temperaturen die kunnen dalen tot minus 47 graden Celsius. Dat is de ScanCoveryTrial, die vrijdag 5 januari 2018 van start ging en 9 dagen duurde.

koud avontuur ID wearEen van de deelnemers was Team ID Wear uit Krimpen aan den IJssel. Teamleden Jos en Harm hebben hun uiterste best gedaan om via coördinaten in het routeboek en leuke klassement(puzzel)proeven de Trial tot een goed einde te brengen. Dat is ze ook gelukt! Het werd een prachtig avontuur in een sneeuwwitte wereld.

Jos en Harm hebben van hun avontuur een sponsortocht gemaakt, speciaal voor onze Stichting Roemeense Kinderhulp. Ze hebben dankzij hun sponsoren en andere donaties een mooi bedrag van 2.720 euro weten op te halen. Fantastisch! Jos en Harm, ID Wear, dank jullie wel.