Real time web analytics, Heat map tracking


Szatmari Beatrix 08Beatrix Szatmari was één van onze vakantiekinderen in 2008. Ze schreef een klein verslagje. Altijd leuk om te lezen natuurlijk. Maar minstens zo leuk waren een paar woordjes die haar ouders op het vragenformulier hadden gezet. Een boodschap aan de gastouders: “Heel hartelijk bedankt dat u ons meisje wilt ontvangen en voor haar wilt zorgen. We hopen dat alles goed gaat en dat iedereen een leuke vakantie heeft!” Dat dat helemaal goed is gekomen, leest u in het verhaal van Beatrix.


De lang verwachte dag brak aan en eindelijk mochten we de bus in die ons naar Holland zou brengen. Het werd een lange, mooie reis. Toen we aankwamen, wachtte ‘onze’ familie al op ons. We mochten drie weken bij hen in huis wonen. Af en toe zouden er uitstapjes zijn wisten we. De rest van de tijd zouden we met de familie doorbrengen.
De eerste twee dagen bleven we thuis. Op de derde dag was er een gezamenlijk uitje naar Plaswijckpark. Een paar dagen later gingen we met onze familie naar de dierentuin, dat was een heerlijke dag! We zijn ook nog met een boot weg geweest en met de andere kinderen naar een waterpark. Hele mooie dagen allemaal, maar één dag was toch net iets specialer. Die dag gingen we met onze familie naar een park dat Duinrell heette. En dat was ook de dag dat ik voor het eerst van m’n leven de zee zag. Dat was helemaal fantastisch!Szatmari Beatrix 16

Daarna brak de dag aan dat we afscheid moesten nemen van onze familie-voor-drie-weken. Het afscheidsfeest was geweldig! Zo konden we onze gastfamilies goed bedanken. We hadden een heerlijke vakantie gehad. Natuurlijk was ik blij om m’n eigen familie weer terug te zien, maar de tijd in Holland zal ik nooit vergeten.

Beatrix Szatmari, Sovata