Real time web analytics, Heat map tracking

In 2013 kwam Anita naar Nederland voor een vakantie van drie weken. Een lief meisje en ook een klein grapjasje. Op het formulier, dat alle kinderen invullen voor het gastgezin, had ze naast feiten en weetjes (dat ze wel kon fietsen, niet kon zwemmen, maar dat wel graag wilde leren), ook een berichtje voor haar gastgezin ingevuld: ’blijf gezond, eet niet teveel chocolade!’ Ze kan zich de vakantie nog herinneren als de dag van gisteren.

Fulop AnitaIk had het geluk om in de zomer van 2013 naar Nederland te reizen. Wij hadden thuis geen geld om zelf op vakantie te gaan. Ik heb de mogelijkheid om met de Stichting Roemeense Kinderhulp mee te gaan dus met beide handen aangegrepen. Toen ik op de lijst geplaatst werd, was ik heel erg blij. Dit was mijn eerste uitje naar het buitenland. Ik kon nauwelijks wachten om Nederland te mogen ontdekken. Ik was benieuwd naar de cultuur, en wilde graag nieuwe belevenissen opdoen.
Begin juli vertrokken we en vanaf het eerst moment was het spannend. De anderhalve dag reizen vloog snel voorbij. In de bus kregen wij foto’s van het gastgezin, en daardoor was het niet moeilijk om hen bij het eindpunt van de bus te vinden.

Koninklijke service
We werden heel vriendelijk en gastvrij ontvangen en we kwamen er al snel achter dat wij geen tijd zouden hebben om ons te vervelen.
Mijn klasgenoot Andrea en ik mochten bij de familie Overbeek wonen. Wij voelden ons als echte gasten en wij kregen koninklijke service. Elke dag hadden wij iets te doen. Ik heb heel veel meegemaakt en heb veel herinneringen. Het leukste waren het attractiepark, de zee en het kamperen.
Fulop Anita2Ik vond de Nederlanders heel lief, vriendelijk, aardig, openhartig en genereus. Ik wil de familie Overbeek bedanken dat wij bij hen mochten wonen. We kregen veel cadeautjes, maar het belangrijkste was hun enorme liefde.
Deze reis gaf me heel veel: ervaring, vrienden, lachen, blijdschap, ontwikkelder denken en mooie herinneringen. Ik mis de omgeving, het gezelschap, de levensstijl. Ik zou heel graag nog een keer naar Nederland gaan.
Hartstikke bedankt, ik zal altijd met liefde aan jullie denken.

Anita Fulop, Sovata