Real time web analytics, Heat map tracking


Melinda kwam acht jaar geleden (2011) naar Nederland voor een onvergetelijke vakantie. Ze vertelt ons er graag iets over. Het staat in haar geheugen gegrift, zelfs een detail als de smaak van vruchtensap kan ze zich nog goed herinneren.Melinda 02

Ik ben Melinda Olah, 16 jaar oud. Ik zit in het tiende jaar van de ‘Domokos Kázmér’ school en ik doe de richting toerisme. In de zomer van 2009 was ik in Nederland. Ik was toen 9 jaar oud en sprak erg weinig Engels. Ik logeerde bij hele lieve mensen, Kees en Ria Verwoerd. Het waren drie heerlijke weken, vol met mooie ervaringen. We brachten veel tijd samen door. ’s Avonds barbecueën, kamperen, een strandwandeling, de dierentuin, teveel om op te noemen.

Melinda 01Het was een zomer vol plezier en spelletjes. En ze hadden super lekkere vruchtensap. Als ik er nu aan denk, dan kan ik het nog proeven. Sindsdien heb ik steeds contact met de familie gehouden. Met Annamari, met wie ik bij hen logeerde, helaas niet. Ik herinner me ook de kleinzoons van Kees en Ria, met wie we vaak speelden. Dankzij de familie en de kinderen leerde ik de taal een heel klein beetje en had ik deze fantastische ervaring. Ik ben zo blij dat ze mij die kans gegeven hebben, ik kan ze niet vaak genoeg bedanken!

Melinda, Sovata