Real time web analytics, Heat map tracking

De kinderen die naar Nederland komen, vertrekken altijd vol met indrukken. Kleine dingen, waar wij vaak niet eens bij stilstaan, worden door hen jaren later nog verteld als je ze vraagt naar hun herinneringen..

Naam: Eszter Duka

Leeftijd : 13 jaar

Vakantie jaar: 2005

 

eszter duka

eszter duka2

Het is al jaren geleden dat ik in Nederland was. Maar het lijkt wel alsof het gisteren was. Toen we aankwamen wachtte ons gastgezin, familie van Rossum, ons op. Het waren hele aardige mensen. Nadat we eerst bij hun thuis geweest waren namen ze ons mee naar het zwembad. Dat was voor het eerst in mijn leven.
Ik herinner me dat we een heleboel grappige dingen deden. We gingen trampoline springen en dat was superleuk. Ik vond het eten in Nederland lekker. Ik wil graag familie Van Rossum bedanken, omdat ze ons naar zoveel mooie plekken hebben meegenomen. Mike nam ons zelfs mee naar de school waar hij leraar was. Ik vond de school heel mooi. Ik herinner me de zee. En we keken films. Het was alsof het mijn eigen familie was. Nu, na een paar jaar, vind ik het nog steeds geweldig dat we daar geweest zijn.

Eszter Duka,
Sovata december 2007