Real time web analytics, Heat map tracking

 

maria-simonMaria Magdolna Simon was als klein meisje op vakantie in Nederland. Zij zit nu in haar examenjaar, maar kijkt nog met veel plezier in het dagboekje dat zij hier in Nederland in 2000 bijhield.

Naam: Maria Magdolna Simon

Leeftijd : 18 jaar

 Vakantie jaar: 2000

 

Mijn naam is Simon Maria Magdolna, en ik was in 2000 in Nederland. Nu zit ik in klas 12 en ik doe dit jaar examen. Het is een zwaar lessenpakket en ik heb weinig vrije tijd. Na het examen wil ik graag verder studeren. Ik hoop dat alles zonder problemen verloopt en dat ik goede cijfers haal.

We gingen per bus naar Nederland. Het was een lange reis, maar niet vervelend. We hadden zelf leuke muziek meegenomen en hebben onderweg veel gezongen. Ik vond Nederland een heel mooi land. Het was geweldig dat we de kans kregen om zo’n prachtige plek te bezoeken. Ik logeerde daar bij een hele aardige, warme familie, de Familie Beukers. Sindsdien hebben we altijd contact gehouden. De drie weken die ik daar heb doorgebracht, zal ik nooit vergeten.

We kregen een rood dagboekje, waarin we iedere dag moesten schrijven. Ik kan me herinneren dat ik er soms geen zin in had om iets te schrijven, vooral als ik te moe was. Maar nu heb ik er veel plezier van als ik het boekje weer eens tevoorschijn haal om erin te lezen. Ook kijk ik nog steeds met veel plezier in het fotoalbum met de foto’s uit Nederland. De Nederlanders zijn aardige mensen, en ze houden heel veel van kinderen.

Zo’n reis maak je maar een keer in je leven mee en ik ben daar nog steeds erg blij mee. Ik wil daarom de organisatie heel hartelijk bedanken en ik hoop dat ze nog veel kinderen dezelfde ervaring kunnen geven die ik heb gehad.

Met vriendelijke groeten,
Maria Simon,
Sovata