Real time web analytics, Heat map tracking

 

De vakantie in Nederland maakt op de kinderen een onuitwisbare indruk. Jaren later weten ze zich nog haarscherp te herinneren hoe het was. En stuk voor stuk vonden ze het geweldig.

barabas 2

 Naam: Csaba Barabas

 Leeftijd : 14 jaar

Vakantie jaar: 2006

 

In 2006 gingen we op reis naar Holland. We gingen ’s ochtends vroeg weg en we zijn heel vaak gestopt om te rusten en te eten, totdat de reis erop zat. Toen we in IJsselstein aankwamen kregen we een warm onthaal van de gastgezinnen. Ze waren blij om ons te zien. Toen we de bus uit kwamen ging ieder kind naar zijn eigen gezin toe. Wij waren blij dat we ons gezin zagen. We hebben veel over onszelf gepraat om elkaar te leren kennen. De naam van de moeder is Ans en de vader heette Wim.barabas

Een van de volgende dagen maakten we met de hele groep kinderen een leuk uitstapje. En toen we thuis kwamen kwam een meneer ons een PlayStation spel brengen. We hebben hier heel vaak mee gespeeld. Samen met onze familie gingen we ook vaak op pad. We zijn naar het strand geweest en naar het zwembad. De laatste dag voordat we weg gingen was er een groot disco feest met hele leuke spelletjes.

Ik weet nog goed hoe geweldig het in Holland was en ik wil iedereen graag bedanken dat ik de kans heb gekregen om daar naartoe te gaan.

Csaba Barabas,
Sovata