Real time web analytics, Heat map tracking


Alle vakantiekinderen vinden hun vakantie in Nederland onvergetelijk. En natuurlijk hebben ze een aantal dezelfde ervaringen. Maar sommige herinneringen zijn uniek. 
Klaudia zag onder andere een kalfje geboren worden toen zij in 2007 in Nederland was.
   
Naam:   Klaudia Blanku Szavu
 Leeftijd :  16 jaar (2011)

 Vakantie jaar: 2007
   

Mijn allereerste vakantie was een reisje naar Holland. We moesten ver rijden, maar het was toch leuk, want we kregen in de bus veel te drinken en zagen een heleboel mooie dingen onderweg. Op onze reis kwamen we door Hongarije, Oostenrijk en Duitsland. Toen we in Holland aankwamen stond onze familie op ons te wachten. We maakten kennis en gingen naar het huis van de familie.

 Het was voor ons een heerlijke ervaring om bij de familie Verwoerd te mogen verblijven. Ze hadden een kat en daar kon je heel leuk mee spelen. Ik vond de hele vakantie en alles wat we gedaan hebben geweldig. Het aller-leukste was wel het pretpark. We mochten overal in. Ik vond de paardjes in de draaimolen prachtig. We gingen ook in een schommelboot, een ronddraaiende glijbaan en een waterglijbaan.

 Onze familie nam ons mee naar een boerderij waar we paard konden rijden en we zagen de geboorte van een kalfje. Ik vond het eten en drinken heel lekker, en de toetjes helemaal. We zagen een heleboel kleurige boerderijen, velden en molens in Holland. In de drie weken gingen we vaak naar de buren en we hadden daar veel plezier. We reden elke dag op de fietsen.

 We gingen met onze familie naar de zee en we hadden een heerlijke dag. Uiteindelijk brak onze laatste dag in Holland aan. We gingen naar huis met een heleboel mooie herinneringen, en we waren verdrietig dat we weg moesten. Het was een gedenkwaardige vakantie.

Klaudia Blanka Szavu,
Sovata