Real time web analytics, Heat map tracking

 

Als negenjarige bracht Erika Molnar haar vakantie door in Nederland. Dit wisten we toen van haar: “Meisje, 9 jaar, geb. 3-11-93. De ouders zijn getrouwd. De vader is 36 en tractor-bestuurder. De moeder is 37 jaar en werkster. De familie woont in een huis met een erf en woont met 4 personen in 3 kamers. Er zijn varkens en kippen. Erika houdt van aardappelen, macaroni en boontjes. Zij lust geen tomaten. Ze kan fietsen, niet zwemmen, is niet bang in het donker, maar wel voor honden. Er is geen pakketfamilie.” Dit schrijft Erika, 9 jaar later:

molnar erika 2 Mijn naam is Erika Molnar. Ik ben een 18-jarige student uit Sovata. In 2003 kreeg ik de kans om naar Nederland te gaan. Ik wil graag even over mijn ervaringen vertellen.
Ik logeerde daar bij een hele lieve familie, Ria en Kees Verwoerd. In hun vrije tijd nam de familie ons mee naar het zwembad, de dierentuin en naar de zee. Ik had een fantastische tijd bij hen en ik kon de prachtige bezienswaardigheden van het land bewonderen. De familie nam ons ook mee op een fietstocht, daar heb ik erg van genoten.
We hebben ook meegedaan aan groepsuitjes naar verschillende delen van het land. We zijn bij McDonald’s geweestt, waar we het heerlijke eten konden proeven, we hebben golf gespeeld en we kregen mooie, comfortabele laarzen voor de winter.
Voor mij is deze herinnering heel waardevol en ik heb een geweldige tijd gehad in Nederland. Ik ben dus erg dankbaar dat ik dat mocht meemaken.

 

Erika Molnar,
Sovata