Real time web analytics, Heat map tracking


Een pakket - kleine moeite en groot plezier!
"Een oudere vrouw stond met tranen in haar ogen te vertellen wat er allemaal in haar pakket zat, dit jaar. Ze kon het allemaal heel goed gebruiken en ze bedankt iedereen in Nederland voor het mogelijk maken van deze actie".

Met ruim 1700 pakketten en vele voedselbonnen werden heel veel gezinnen gelukkig gemaakt. Het leven in Sovata is duur. Huishoudelijke spullen en toiletartikelen kennen de zelfde prijs als in Nederland maar in verhouding met het kleine salaris is het dus veel duurder. En dit geldt ook voor 'luxere' producten zoals koekjes, thee en koffie en zoetigheden.

Met één of twee doosjes kun je de mensen in Sovata echt helpen. En door slim gebruik te maken van aanbiedingen door het jaar heen, hoeft dit nauwelijks iets te kosten.

Help deze mensen in hun bestaan, help de kinderen een toekomst op te bouwen en geef hen een kans. De Stichting Roemeense Kinderhulp helpt daarbij. Doe ook mee en word pakketgezin. Meld je aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen dan contact met je op.

Samen kunnen we iets doen aan de vaak erbarmelijke omstandigheden waarin mensen moeten leven en samen kunnen we mensen verder helpen. Doe mee!

pakket 16 01 pakket 16 03 pakket 16 02
pakket 16 04 pakket 16 05 pakket 16 06
 pakket 16 07 pakket 16 08 pakket 16 09
pakket 16 10 pakket 16 11 pakket 16 12