Real time web analytics, Heat map tracking


Een keer per jaar (oktober/november) gaan we naar Roemenië om daar hulpgoederen af te leveren. Wij gaan dan naar het stadje Sovata in Transsylvanië.

De actie werkt als volgt: De doelstelling is om een Roemeense gezin te helpen in de moeilijke wintermaanden. Hiervoor zoeken we Nederlandse gezinnen die een of meerdere dozen met hulpgoederen willen versturen aan ’n Roemeens gezin. U kunt bij ons een of meerdere lege dozen (max. 4 per Roemeens gezin) bestellen. Die kunnen naar eigen inzicht worden gevuld. Wel moeten de regels worden aangehouden die de Roemeense overheid stelt mbt de inhoud. Hiervoor krijgt u van ons een uitgebreide suggestielijst. Op basis van uw eigen wensen m.b.t. de samenstelling van de familie, zoeken we een passend gezin.

De bedoeling is dat u dan ook rechtstreeks contact met het gezin krijgt, zodat u in daarop volgende jaren de inhoud van de zending meer kan aanpassen aan wat de familie nodig heeft.

Mocht u geïnteresseerd zijn in deze actie, meld u aan bij een van de bestuursleden.

Wij zenden u dan een  nieuwsblad vol informatie over onze stichting en u krijgt daarmee een beter beeld over de vele activiteiten die we in Nederland en in Sovata hebben lopen.

Doet u mee met de hulpgoederen actie,? Meld u aan per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We nemen uw gegevens dan op in ons bestand en u krijgt na de zomer automatisch bericht om uw deelname te bekrachtigen.