Real time web analytics, Heat map tracking


Het is zo langzamerhand een goede gewoonte. In het maart is er een grote Bazaar, georganiseerd door een grote groep vrijwilligers. Door de jaren heen heeft een aantal Bazaar2018 1enthousiastelingen zich bereid getoond er steeds weer een groots feest van te maken.


Het was s het weer zover; zaterdag 24 maart was er van alles te doen. Voor de jeugd allerlei spelletjes, veel lekkers om te snoepen of te drinken. Er was weer van alles te koop; veel is door de deelnemers zelf gemaakt, maar ook allerlei speciale koopjes te vinden.

Wat bij een grote groep steeds weer in de belangstelling staat is het rad van avontuur met veel mooie en leuke prijzen. Bijna allemaal beschikbaar gesteld door winkeliers en bedrijven uit IJsselstein en omgeving. Ook de Bingo is reuze populair. En vooral niet vergeten, de Hoge Hoed loterij met geweldige prijzen. 

Prijswinnaars van de hoge hoed loterij kunnen hun prijzen de komende twee maanden nog afhalen bij Cor de Knijff, telefoon: 06-44748790. De hoge hoed loterij was één van de activiteiten tijdens de jaarlijkse Fancy Fair en rommelmarkt van de Stichting Roemeense Kinderhulp. De omzet van deze dag is het mooie bedrag van € 6650,-.

De prijzen die nog niet afgehaald zijn, zijn gevallen op de lootjes: groen/blauw: 509, 517, 551, 573 574, 733 en roze: 899, 999.
Alle overige prijswinnaars waren aanwezig bij de prijsuitreiking aan het einde van de dag.

De Stichting Roemeense Kinderhulp dankt al haar sponsoren, vrijwilligers en de bezoekers van de Fancy Fair voor een geslaagde dag!

Bazaar2018 2Gastgezinnen gezocht
In de periode 8 t/m 28 juli komen 42 kansarme kinderen uit Sovata (Transsylvanië, Roemenië) naar Nederland voor een onbezorgde vakantie van drie weken. Ze zijn in de leeftijd 9 tot en met 11 jaar en verblijven per tweetal bij een gastgezin. Het doel van de kindervakantie is om de kinderen weer even kind te laten zijn en de ellende in eigen land te vergeten. De Stichting zoekt nog een aantal gastgezinnen voor de kinderen.
Wie meer informatie wil, kan contact opnemen met: Karin Mentink: 030 – 68 86 128 of Petra de Vos: 0348 – 55 41 99 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.