Real time web analytics, Heat map tracking

 

Tinkerbell heeft de zorg voor maar liefst 20 kinderen met de bijbehorende ouderparen. En grote gezinnen gebruiken van alles veel. Niet alleen het dagelijkse brood gaat er in grote hoeveelheden door, maar wat denkt u van de melk, het beleg, en het dagelijkse fruit.

De aardappelen, de groentes en het vlees gaan ook in 'karrevrachten' de kelders in en uit. Nog maar niet te spreken over de dagelijkse hoeveelheid was en de daarvoor benodigde wasmiddelen. Want er moet veel gewassen worden. De kinderen spelen gelukkig veel buiten en komen meestal ‘zwart’ weer binnen en dat betekent veel volle wasmachines die zeeppoeder vragen. Een grote kostenpost wordt gevormd ook door de kosten voor water, gas en elektriciteit.kinderen TB-2019
Kostenstaatje op maandbasis:
  € per familie
Brood 54
Melk 42
Eten  726
Schoonmaakartikelen  67
School  86
Gas  280
Water  33
Electriciteit  114
Telefoon  39
   
Totaal  1.441

Daarnaast zijn er nog de studiekosten voor de grote kinderen die op kamers in Tirgu Mures wonen.
Naast kamerhuur en voeding, de kosten voor boeken en collegegeld.

Bij elkaar zijn de maandelijkse kosten hoger dan de maandelijkse sponsorbijdragen. Dat betekent dat er wordt ingeteerd op het vermogen van de Stichting en dat dit op langere termijn grote problemen zal geven. Daarvoor is er een vorm van sponsoring bedacht:

Als familie, school, bedrijf, sportvereniging of team, als organisatie, notariskantoor, huisartsenpraktijk, een straat, een buurtvereniging enz. enz kunt de zorg voor de gezinnen in Tinkerbell voor uw rekening nemen voor een af te spreken periode. Zo kunt u bijvoorbeeld zorgen voor ‘het brood in de komende 3 maanden’ of ‘de melk’.


Spreekt u dit aan?  Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.