Real time web analytics, Heat map tracking

licentie 2020 In de vorige Tinkerbell heeft u kunnen lezen dat Tinkerbell een licentie nodig heeft om als Stichting en als kindertehuis te mogen fungeren in Roemenië. Op zich klinkt dit niet heel vreemd, maar wanneer de regelgeving zo ingewikkeld is gemaakt dat het na twee jaar nog steeds niet is gelukt om de licentie te behalen, zakt de moed je behoorlijk in de schoenen.
Het papierwerk stapelde zich op en de eisen waren onrealistisch. Gelukkig bleek niet alleen Tinkerbell dit probleem te hebben, ook vele andere kindertehuizen waaronder ook die van de overheid, kampten met ditzelfde probleem. Er moest dus op korte termijn een oplossing komen, want waar moet de overheid met alle kinderen naartoe wanneer het ene na het andere kindertehuis gesloten zou worden. In Roemenië doen ze niet zo moeilijk wanneer het gaat om wetten en regels aanpassen.
En aangezien deze kwestie toch ook wel erg in het belang van de overheid zelf was, werden er razendsnel aanpassingen doorgevoerd. Nog steeds geen gemakkelijke opgave om de licentie te behalen, maar de nieuwe regels waren tenminste beter haalbaar.

Kata, onze sociaal medewerkster en daarmee verantwoordelijk voor alle contacten met de kinderbescherming en de autoriteiten, heeft met engelengeduld en na bergen werk te hebben verzet, de licentie uiteindelijk weten te behalen. We zijn opgelucht, trots en dankbaar! Ook Kata is erg trots op het behaalde resultaat, aangezien bij het uitreiken van de licentie-oorkonde Tinkerbell het eerste kindertehuis in de provincie Mures is met deze nieuwe licentie!