Real time web analytics, Heat map tracking


De actie 'Nieuwe vleugels voor Tinkerbell' startte in 2019. Dat bracht veel donateurs in beweging. Ze brachten in korte tijd een mooi bedrag bij elkaar.

Daar ging de lokale stichting spoorslags mee aan het werk en een groot aantal zaken van de wensenlijst kon in 2020 worden gerealiseerd. Veel aandacht ging naar de 'buitenwereld' : zoals de omheining van het terrein, schrikdraad, de kippenren, de nieuwe foliekassen en het omploegen en bemesten van het land.

TB nwe vleugels ! TB nwe vleugels 2

 

Ook in huis werden een paar punten van de lijst afgewerkt: de woonkamer, gang en trappenhuis werden van een fris kleurtje voorzien, een nieuwe bank en 2 nieuwe afzuigkappen.
En niet te vergeten!: er staat een zo goed als nieuw personenbusje klaar. Helaas kon dat niet gebracht worden door alle Corona-perikelen. Zodra er weer zonder grote problemen naar Sovata kan worden gereden staat er een chauffeur klaar om deze mooie aanwinst persoonlijk te gaan overhandigen.

De wensenlijst is goed geslonken, maar we zijn er nog bij lange na niet. Voor de vele belangrijke onderwerpen blijven we nog zoeken naar sponsoren die een van de items van de lijst voor hun rekening willen nemen.

Voor een totaaloverzicht : ga naar de volgend pagina