Real time web analytics, Heat map tracking

Dankzij de inzet van heel veel mensen draait Tinkerbell doorgaans als een geoliede machine. Maar wie zijn al die mensen eigenlijk? We hebben van een aantal van hen een kort profiel opgesteld door middel van een aantal vragen die een klein beetje inzicht geven in hun persoonlijkheid.

Andrea Szente 22Naam: Andrea Szente
Leeftijd: 46
Functie in Tinkerbell: verantwoordelijk voor gebouwen, projecten en personeel

1. Wat zijn jouw taken binnen Tinkerbell?
Ik probeer van Tinkerbell een fijne, rustige en veilige omgeving voor zowel de kinderen als de medewerkers te maken. Dat gaat gepaard met een heleboel papierwerk, geregel, gesprekken en soms een discussie of een flinke confrontatie.

2. Wat heb je voor werk gedaan voordat je in Tinkerbell kwam?
Zeventien jaar lang was ik docente Roemeens – Engels op de plaatselijke middelbare school. Daarna werd ik nanny in Ierland. Dat heb ik tweeënhalf jaar gedaan en daarna werd ik eindredacteur bij de lokale televisiezender in Sovata.

3. Welke verandering zou je graag willen aanbrengen in Tinkerbell waar op dit moment nog geen budget voor is?
Eigenlijk geen grote veranderingen, alleen kleine verbeteringen.

4. Wat heb je in je werk gedaan waar je het meest trots op bent?
Ik zou pas trots zijn als ik de wereld kon redden. Wat ik voel als ik iets goeds voor de Stichting kan doen, is meer blijdschap.

5. Stel: je wint 300.000 Lei in een loterij.
Die mag je aan jezelf uitgeven. Wat ga je ermee doen? Hmm… Ik zou iets gebruiken om in vastgoed te investeren, ik koop minimaal 20 à 30 goede boeken en ik vink de eerste reisbestemming van mijn bucketlist af. In welke volgorde weet ik nog niet.

6. Wat is het mooiste compliment dat je ooit hebt gekregen?
“Ik bewonder jouw verstand en jouw hart.”

7. Wie bewonder je/op wie zou je meer willen lijken en waarom?
Op de eerste tien posities van die denkbeeldige lijst staat mijn moeder. Ik heb nooit op iemand anders willen lijken, iedereen is uniek.

8. Op welk moment in je leven voelde je je echt gelukkig?
De gelukkigste momenten in mijn leven waren toen ik, op mijn tweeënveertigste, zwanger bleek te zijn van een gezond kindje en toen zij geboren werd. Recent voelde ik mij gisteren nog gelukkig, bij het zien van de eerste sneeuwvlok.

9. Om wat heb je voor het laatst vreselijk gelachen?
Toen mijn man en dochter samen een dansvoorstelling gaven.

10. Wat vind je de vervelendste klus in je werk en waarom?
Roemenië is kampioen in het produceren van papierwerk. Zodra je met een instituut of overheidsinstelling te maken krijgt, word je bedolven onder het papier. In plaats van iets echt nuttigs te gaan doen, besteed ik veel tijd aan het schrijven van plannen, notulen, besluiten en andere documenten.