Real time web analytics, Heat map tracking

Bij wijze van therapie gaan de kinderen wel eens een paar dagen naar hun biologische ouders.
Een manier om te ontdekken, dat het weliswaar niet altijd gemakkelijk is om op te groeien in Tinkerbell, maar dat het daar toch echt vele malen beter is dan opgroeien onder zeer erbarmelijke omstandigheden.

Carmen 2021 bezoek moederCarmen kan wat onrustig en zoekende zijn en het leek haar goed om voor een paar dagen naar haar moeder te gaan. De moeder van Carmen geeft veel om haar kinderen maar leeft in verschrikkelijke omstandigheden. Ze woont in een miserabel huisje zonder elektriciteit en stromend water. Bandika, de broer van Carmen, is een aantal jaar geleden vanuit Tinkerbell definitief bij zijn moeder gaan wonen. Bandika heeft het niet gemakkelijk gehad en nog altijd heeft hij een zwaar leven. Ondanks dat is hij nooit op zijn beslissing teruggekomen.
Carmen had geluk Bandika weer te zien. Bandika werkt in een andere stad en komt daarom niet vaak thuis. Beiden waren blij elkaar weer even in het echt te zien. Voor de moeder, die kampt met een zwakke gezondheid, was het een drukke bedoening met twee kinderen in huis en uiteraard rees de vraag hoe alle monden gevoed moesten worden. Zij bood Carmen aan zich voor een aantal uur te verhuren zodat er tenminste iets te eten zou zijn. Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn en logischerwijs is dit voor Carmen niet gemakkelijk geweest om te horen.
Het duurde niet lang voordat Carmen naar Tinkerbell belde en vroeg of ze weer naar huis mocht komen. Naast dat het bij haar moeder natuurlijk allesbehalve comfortabel was, gaf volgens Carmen het ontbreken van voldoende eten de doorslag.

Carmen was dankbaar voor het weerzien van haar broer en moeder, maar vooral blij weer terug te zijn. Zij beseft zich maar al te goed dat Tinkerbell haar veilige haven is. En ook wij waren natuurlijk blij en opgelucht dat Carmen weer dit inzicht had, maar bovenal dat zij weer veilig bij ons thuis was.