Real time web analytics, Heat map tracking

bezoek van ouders 2020 (1) Door de opgelegde beperkingen van de overheid was het dit jaar niet haalbaar voor de kinderen om hun biologische ouders en eventueel broertjes en zusjes op te zoeken.
Het is altijd een beetje dubbel. Een bezoek aan hun eigen ouders is voor veel kinderen echt niet gemakkelijk. Het is confronterend en kan veel emoties losmaken. Maar helemaal geen contact is in heel veel gevallen ook weer heel moeilijk. Kinderen zijn loyaal en ondanks nare en verdrietige gebeurtenissen in de jonge jaren van deze kinderen, blijft de behoefte aan familie een belangrijke rol spelen in hun leven.

 

bezoek van ouders 2020 (2)Daarom hebben we waar dit mogelijk was, geprobeerd de ouders bij de kinderen op bezoek te laten komen. En zo kwamen op een dag de ouders van Andrea samen met haar oudere broers en het jongere broertje op bezoek. Andrea had een pakket voor hen gemaakt met kleding en lekkers. Aan haar jongere broertje had zij een knuffel gegeven zo groot als hij zelf is. Je begrijpt, zijn dag kon niet meer stuk. Andrea vond het heel fijn om iedereen weer te zien en voor haar ouders en broers was dit gevoel duidelijk wederzijds. Even was de familie weer compleet.