Real time web analytics, Heat map tracking

Krrisztina 2021-heilig vormsel
Krisztina heeft zich ontwikkeld tot een echte jongedame die weet hoe het hoort.
Haar bijnaam Panda heeft zij verbannen, ze wil graag weer Krisztina worden genoemd, want dat is immers haar geboortenaam. Krisztina doet haar best op school, neemt verstandige beslissingen en heeft goed contact met de begeleiders en ouders in Tinkerbell.

Ze is een goede hulp voor hen; Krisztina heeft overwicht op de groep en door haar fijne houding lukt het haar om rust in de groep te brengen. Iedereen is dan ook blij met Krisztina en haar hulp, zeker na zoveel jaar van onrust en wervelingen.

Eéns per zeven jaar komt de bisschop naar Sovata om de kinderen van het heilig vormsel te voorzien.
Ondanks de coronacrisis bezocht de bisschop dit jaar evengoed Sovata. Ietwat aangepast, want in plaats van binnen vond het heilig vormsel buiten plaats om het voor iedereen zo veilig mogelijk te laten zijn. Het was nat, koud en winderig, maar iedereen wachtte geduldig op wat komen zou. Van Tinkerbell waren Krisztina, Andrea, Tamas en Pistike aanwezig. Traditie is dat je in klederdracht komt, maar de jongens waren zo flink gegroeid dat zij geen passende kleding meer hebben kunnen vinden. Gelukkig Krisztina wel. Ondanks dat zij het maar ‘ouderwets’ vindt om je zo te kleden, vond zij wel dat zij zich moest confirmeren aan dat wat gebruikelijk is.
En dat is nou zo ‘typisch’ Krisztina …

En zeg nou zelf, is zij geen plaatje om te zien?