Real time web analytics, Heat map tracking


Andrea heeft een vriend en samen zijn zij tot over hun oren verliefd.
Afgelopen zomer is dit een beetje uit de hand gelopen. Andrea was namelijk zo verliefd dat zij haar opleiding niet wilde afmaken en wilde stoppen met school. Helaas bleek Andrea niet voor rede vatbaar, alle gesprekken bleken aan dovemansoren gericht en uiteindelijk heeft Andrea haar examen verspeeld door toch van school af te gaan.
Er was nog maar één ding wat zij voor ogen had en dat was bij haar vriend intrekken.

Andrea 2021-verhuizenAndrea was 17 en moest dus wachten tot haar 18e om de stap naar samenwonen te mogen zetten. Na de situatie nog eens goed overdacht te hebben, is er besloten om in overleg met de kinderbescherming Andrea eerder te laten gaan. Het was een kwestie van slechts enkele maanden tot haar 18e, Andrea zat op haar rose wolk en was niet voor rede vatbaar. Het leek ons daarom maar verstandig om voor die paar maanden de goede relatie met Andrea niet op het te spel zetten.

De vriend van Andrea heeft samen met zijn vader een houtverwerkingsbedrijf in Sovata en samen zijn zij dan ook in Sovata blijven wonen. Andrea is in november 18 jaar geworden en heeft inmiddels zelf ingezien dat het niet verstandig is geweest om haar opleiding niet af te maken. De aankomende maanden gaat zij naar de avondschool en hoopt zo toch nog haar diploma te halen.
Wij wensen Andrea en haar vriend veel geluk en hopen dat zij samen heel gelukkig mogen blijven.
En als het anders loopt, dan weet Andrea dat er in Tinkerbell altijd een plekje voor haar zal zijn.