Real time web analytics, Heat map tracking

 

winnaar loterij 2021 22 (Klein)
V.l.n.r: Winnaar Pien Breedveld, eigenaar BikeCity Peter de Bie en voorzitter Stichting Roemeense Kinderhulp Edwin Mentink

De Stichting Roemeense Kinderhulp is verheugd dat er dit jaar 13.000 loten verkocht zijn en dat dankzij de hulp van vele vrijwilligers, kopers en vele ondernemers belangeloos prijzen ter beschikking zijn gesteld. De gehele opbrengst van de loterij komt ten goede aan de verschillende projecten van de Stichting, waaronder het familiekindertehuis Tinkerbell in Sovata, Roemenië. Notaris Dhr. mr. T. Duinstra heeft de trekking van de jaarlijkse loterij verricht. De uitslag is te vinden op www.roemeensekinderhulp.nl. 

De Stichting is trots dat we ook dit jaar ruim 300 prijzen mogen verdelen, waaronder mooie hoofdprijzen als een e-bike (BikeCity IJsselstein, Knijff en 4some IJsselstein), een minuut gratis winkelen (PLUS J Schimmel), een reischeque, een 55" smart TV (EP Schalkwijk, Schiltebeheer en Derko) , dag varen met elektrische sloep (Jachthaven Marnemoende), tegoedbon spelverhuur (Spel Verhuur Centrale Polsbroek), slushparty voor 1 dag (2Slush IJsselstein) en nog vele andere mooie prijzen. 

Een blijde Pien Breedveld nam bij BikeCity IJsselstein de gewonnen e-bike in ontvangst. Met alle overige prijswinnaars wordt de komende weken contact opgenomen.