Real time web analytics, Heat map tracking

    

Ruim 7.000 kilometer kris kras door Scandinavië onder barre omstandigheden zoals sneeuw, ijs en temperaturen die kunnen dalen tot 47 graden onder celcius. Dat is de ScanCoveryTrial, die vrijdag 5 januari van start gaat en finisht op zondag 14 januari 2018. Eén van de dealnemers is Team ID Wear, waarbij Jos en Harm hun best doen om via coördinaten in het routeboek en leuke klassement(puzzel)proeven de Trial tot een goed einde te brengen.

 

Arctic-Tour-2016-by-Fabian-Wester-85 (Medium)
Iedereen kan Jos en Harm steunen door hen te sponsoren. Dit kan door een bijdrage over te maken aan: NL77RABO0159284600 tnv Stichting Roemeense kinderhulp o.v.v. sponsoring SCANCT ID Wear. Het gehele sponsorbedrag komt ten goede aan de Stichting Roemeense Kinderhulp.

De Stichting is al ruim 25 jaar actief in Sovata, Sarateni en Chibed en heeft als doel de
leefomstandigheden van de lokale bevolking te verbeteren en met name de kinderen. De opbrengst gaat naar het eigen familiekindertehuis Tinkerbell, waar 20 kinderen opgroeien in een gezinssituatie om zo weer een toekomst op te bouwen.

De SCanCoveryTrial is beslist geen race of rallywedstrijd maar een autotoertocht waarbij een strikte naleving van de verkeersregels van essentieel belang zijn voor de gehele tourtocht.De tocht wordt voor de 8e keer gehouden en de route is net als voorgaande jaren top secret, maar zal ongetwijfeld een betoverende indruk achterlaten bij de deelnemers en de vele volgers.

De Stichting Roemeense Kinderhulp is enorm vereerd dat Jos en Harm de Stichting heeft uitgezocht als goed doel. Wij wensen hen heel veel succes toe en heel veel warmte op deze bijzondere tocht. Je kunt de ontberingen van Team ID Wear volgen via de facebookpagina van ID Wear https://nl-nl.facebook.com/idwear.nl/.

Arctic-Tour-2016-by-Fabian-Wester-38 (Medium)Arctic-Tour-2016-by-Fabian-Wester-150 (Medium)