Real time web analytics, Heat map trackingcollectebusDe jaarlijkse collecte van de Stichting Roemeense Kinderhulp werd weer gehouden in IJsselstein, Benschop en Lopik. De collectanten hadden meestal het weer mee. Het was bestl een plezier om op een of twee avondjes een wandeling van 1,5 - 2 uur door je stad of dorp te maken en dan ook nog geld ophalen voor de Stichting! Daar zouden toch veel meer liefhebbers voor te vinden moeten zijn!? En we hebben ze hard nodig, want het aantal collectanten is de afgelopen jaren verminderd. 

Dit jaar konden we voor het eerst gebruik maken van een QR code op de collectebus. Heel handig voor die adressen waar men geen kleingeld meer in huis heeft. In veel gevallen werd daar ook gebruik van gemaakt. Mede daarom viel de opbrengst dit jaar niet tegen Ondanks dat het aantal collectanten kleiner was dan vorig jaar. 

Dit jaar hadden de collectanten niet te klagen en hun inspanningen leverde een mooi resultaat op:

IJsselstein € 3.264,63
 Benschop

€ 1.625,43

 Lopik € 2.171,58
 Totaal € 7.061,64

De stichting is heel erg blij met dit resultaat. De opbrengst komt ten goede aan de projecten van de Stichting zoals: familiekindertehuis Tinkerbell, het hulpgoederentransport.

Voor meer informatie over de Stichting bezoek onze website: www.roemeensekinderhulp.nl en like ons op facebook
Laten we hopen dat volgend jaar het aantal collectanten weer groter is. Elke deur die open gaat geeft kans op een (kleine) bijdrage - en vele kleintjes maken één grote!
Hierbij een dringende oproep om volgend jaar een paar avonden mee te doen aan deze actie. 

Wilt u volgend jaar ook een of twee avondjes genieten van uw stad of dorp?
Meld u daan aan en neem contact op met een van de bestuursleden of met:    
voor IJsselstein: Rene van der Brugge Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 030 - 6882428
voor Benschop : Petra de Jong Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
voor Lopik: Thea BoschDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.