Real time web analytics, Heat map trackingcollectebusDe jaarlijkse collecte van de Stichting Roemeense Kinderhulp werd weer gehouden in IJsselstein, Benschop en Lopik. In de bijna tropische temperaturen viel het soms niet mee! Het leverde de nodige transpiratiedruppeltjes op! Maar de doorzetters gingen toch de straat op en met resultaat.

Ook dit jaar konden we gebruik maken van een QR code op de collectebus. Heel handig voor die adressen waar men geen kleingeld meer in huis heeft.
Dat bracht Rene van de Brugge op een idee! Als we in een aantal wijken niet deur aan deur met de bus langs gaan, dan kan ik een flyer in de brievenbus doen. Met een artikel over de Stichting met informatie over onze activiteiten en de QR-code. En dat bleek een gouden greep.


Dit jaar hadden de collectanten niet te klagen en hun inspanningen leverde een mooi resultaat op:

 IJsselstein € 3.297,53
 Benschop & Lopik

€ 3.368,56

QR-code collecte + flyer € 1.042,44
 Totaal € 7.710,51

De stichting is heel erg blij met dit resultaat. De opbrengst komt ten goede aan de projecten van de Stichting zoals: familiekindertehuis Tinkerbell, het hulpgoederentransport.

Voor meer informatie over de Stichting bezoek onze website: www.roemeensekinderhulp.nl en like ons op facebook
Laten we hopen dat volgend jaar het aantal collectanten weer groter is. Elke deur die open gaat geeft kans op een (kleine) bijdrage - en vele kleintjes maken één grote!
Hierbij een dringende oproep om volgend jaar een paar avonden mee te doen aan deze actie. 

Wilt u volgend jaar ook een of twee avondjes genieten van uw stad of dorp?
Meld u daan aan en neem contact op met een van de bestuursleden of met:    
voor IJsselstein: Rene van der Brugge Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 030 - 6882428
voor Benschop : Petra de Jong Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
voor Lopik: Thea BoschDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.