Real time web analytics, Heat map tracking


IJSSELSTEIN - In een tijd van kerstgeschenken kreeg ook de Stichting Roemeense Kinderhulp een cadeau.
Tijdens een personeelsbijeenkomst van KPN Finance Broadcast Services. voorheen Nozema, ontving de stichting een cheque van 12.450 euro.

De afspraak voor een gift aan een goed doel werd enkele maanden geleden aan het personeel gedaan, toen de automatiseringsapparatuur moest worden verruild voor KPN-apparatuur. Een deel van de opbrengst uit de verkoop van de oude apparatuur zou ten goede komen aan een goed doel.
In overleg werd gekozen voor de Stichting Roemeense Kinderhulp.
Tijdens de overhandiging memoreerde KPN-manager Wim Buizert zijn eigen tijd in Roemenië. "Ik heb 10 jaar geleden enkele jaren in Roemenië gewerkt. Ik heb niet alleen heimwee overgehouden aan het land en de mensen, maar ook het besef dat op een~ afstand van 2 uur vliegen de tijd 50 jaar is teruggezet en levensomstandigheden slecht zijn."
Het schrjjnende beeld dat op zijn netvlies gebrand staat: "Een slapend kind op straat in
de winter, bij 20 graden vorst, terwijl ik van mijn kantoor naar mijn appartement loop."
Buizert is niet alleen geraakt door het enthousiasme van de oprichtér van de Stichting Roemeense Kinderhulp en de vrijwilligers, maar-ook door wat de stichting in negentien jaar in Sovata bereikt heeft. "BovenaÎ de realisatie van het familiekindertehuis, met daarnaast de jaarlijkse zomervakantie voor Roemeense kinderen bij IJsselsteinse gastgezinnen en het jaarlijkse hulpgoederentransport. Jullie hebben met hart en ziel iets moois neergezet en zullen dit ongetwijfeld nog verder uitbreiden met deze cheque."

KPN-3


Zenderstreeknieuws - 27 december 2007