Real time web analytics, Heat map tracking

Chis Csaba 02De afgelopen zomer werden we benaderd door Chis Csaba. Hij is in 1995 met de kindervakantie in Nederland geweest. Chis vroeg zich af hoe het ging met de gastfamiliewaar hij destijds logeerde. Ook was hij best bereid een klein stukje te schrijven voor onze nieuwsbrief.

“Mijn naam is Chis Csaba, ik kom uit Sovata in Roemenië. In 1995 ben ik in Nederland geweest en logeerde daar bij een heel lief echtpaar zonder kinderen. Zij behandelden ons alsof wij hun kinderen waren en ze hebben ons fantastische weken bezorgd, die we nooit zullen vergeten. Ze maakten heel veel tijd voor ons en we hebben onvergetelijke uitstapjes gemaakt. Die heerlijke vakantie is nu twintig jaar geleden, maar ik herinner het me alsof het gisteren was. We zijn een paar keer naar de dierentuin geweest, dat vonden we prachtig. Als ik nu in een dierentuin kom dan denk ik daar altijd aan terug.
Ik vertel mijn vrouw regelmatig verhalen over mijn tijd in Nederland en we willen al die mooie plaatsen van toen graag een keer met onze kleine meid bezoeken. Ik hoop dat zij daar net zoveel plezier aan zal beleven als ik destijds!
Chis Csaba 01Omdat ik nog maar klein was heb ik eigenlijk nooit de gelegenheid gehad om onze gastfamilie en de Stichting te bedanken voor deze geweldige vakantie. Dat wil ik graag nu doen. Ik ben ze heel dankbaar dat ze me de vakantie van m’n leven hebben bezorgd. Ik hoop dat jullie dit nog lang blijven doen en dat jullie heel veel kinderen net zo blij zullen maken als ik die vakantie was!”

Chis Csaba, Sovata