Real time web analytics, Heat map tracking


Na het hulpgoederentransport volgen er altijd veel bedankjes richting de Nederlandse families die de pakketten gestuurd hebben. Misschien krijgt u zelf ook wel zo’n brief, maar het is evengoed leuk om te lezen wat de Roemeense families schrijven en hoe zij het beleven. Hieronder een klein stukje uit de brief die de Roemeense familie Fulop stuurde naar de Nederlandse familie Bootsma.

“ …..In Roemenië wachten we altijd vol spanning op het evenement op de derde zaterdag in november. De mensen tellen de dagen af en zijn heel benieuwd wat ze die zaterdag zullen krijgen. Je voelt de spanning in en rond ons stadje. Op de foto’s kun je zien hoe alle mensen wachten op de pakketten, die door lieve families in Nederland zijn samengesteld om ons te ondersteunen. Ik kan niet beschrijven hoe dat voelt, maar misschien kun je het van onze gezichten aflezen. Het is een ongelooflijk gevoel.
HEEL ERG  BEDANKT!!!!!! Voor jullie liefde en hulp. ……”

 

Uit het bovenstaande stukje spreekt zo mooi het algemene gevoel dat in Sovata heerst als de pakketten uitgedeeld worden, dat we dit graag met u wilden delen.

 14-1-2012