Real time web analytics, Heat map tracking

Soms worden we echt verrast door de creativiteit en de wijze waarop mensen ons willen steunen. Hierbij een kortverslag van Elise Benistant die kussen is gaan “Pimpen”

Hoi, ik ben Elise Benistant, 20 jaar en doe de opleiding SCW Begeleider Sport & Recreatie. Voor mijn afstuderen moest ik een project doen genaamd ‘de Mega Uitdaging/mini onderneming’.

Ik heb stage gelopen Bij ‘Tureluurs’ in Baarn Dit is een bedrijf waar onder andere kinderfeestjes en workshop worden georganiseerd. Met 6 meisjes met de gemiddelde leeftijd van 12 jaar is de activiteit uitgevoerd. We hebben kussens gemaakt en gedecoreerd. Ik had allemaal standaard kussens gekocht van 40 cm bij 40 cm.
Er lagen allerlei verschillende stoffen. Je kon daar een stof uitkiezen en je hoes uit knippen. Voor dat ze de kussens aan elkaar naaiden konden ze er decoratie op naaien, zoals veertjes kralen of mooie vlinders. Als ze dat helemaal mooi af hadden dan konden ze het kussentje dicht naaien of lijmen.

Tussendoor had ik allemaal lekkere dingetjes voor de meisjes zoals ijsjes, chips, koekjes en lekkere limonade. Rond 18.30 uur hebben we lekker pannenkoeken gegeten en was er was een lekker toetje. Om 20.15 uur waren we klaar.
De activiteit is verlopen zoals ik het had verwacht. Ik ben er trots op dat we 19 kussens hebben gemaakt. Het doel is zeker bereikt en het was een top middag voor ons allemaal. Het was heel gezellig en het ging allemaal zonder problemen.

De verkoop van de kussens heb ik gedaan in Baarn buiten bij Nijhof (bouw en woonwarenhuis). Die 19 kussens werden 24 mei verkocht. De opbrengst zal gebruikt worden voor het kopen van zomerschoentjes voor de kinderen in het familiekindertehuis in Sovata. De opbrengst was €218,20

Ik ben heel erg blij dat ik op deze manier ook iets heb kunnen betekenen voor ‘Stichting Roemeense Kinderhulp’.

Elise Benistant,
Utrecht 2008