Real time web analytics, Heat map tracking

In 2006 bestaat Jon Karelse Intercoiffure precies 100 jaar. In die tijd zijn we groot geworden door veel geld en tijd te investeren van talent. Dat blijven we doen. En in dit jubileum jaar willen we zelfs over de grens jonge mensen trainen en opleiden. Vanwege ons eeuwfeest hebben we een opleiding voor kappers en schoonheidsspecialisten in Roemenie geadopteerd : Studia College in Targa Mures.

In Roemenie is er nog altijd gebrek aan alles.
Dat staat de opleiding van jonge mensen in de weg. Dat is ook het geval bij Studia College. Het is een particuliere schol die in 1999 is opgericht. Voor Roemeense begrippen is het een redelijke professionele opleiding, die goed wordt geleid. De school moet echter roeien met de financiële riemen die ze heeft. En die zijn beperkt. Steun van de overheid ontbreekt. Daardoor draait de school alleen op schoolgeld en donaties.

Niveau van de opleiding omhoog brengen.
Door onze steun kan het niveau van de opleiding verder omhoog. Niet alleen door geld te verzamelen. Veel kappersmaterialen die hier afgeschreven zijn, zijn daar nog goed bruikbaar. Ook willen we onze goede contacten met leveranciers van producten aanwenden om hen te laten sponsoren, in geld of in natura. Studenten leren daardoor te werken met betere materialen. Arme studenten, die eigenlijk het schoolgeld niet kunnen betalen maar wel talent hebben, kunnen in de gelegenheid gesteld worden om kosteloos te studeren. Docenten kunnen worden bijgeschoold of naar Nederland komen om extra vaardigheden te verwerven. De omstandigheden in de school kunnen worden verbeterd.

Waarom dit project?
Jon Karelse heeft in Nederland een naam hoog te houden. Onze eigen academie voor de opleiding van mensen is heel bekend. Daarom willen we in het kader van ons 100-jarig jubileum ook anderen in de gelegenheid stellen om te studeren. Op die manier willen we mensen die het minder hebben de mogelijkheid bieden om zich verder te ontwikkelen.

2006 is ons actiejaar!
Dus als we dit jaar een beroep doen op uw goedgeefsheid dan weet u dat het voor een heel goed doel is. Wilt u meer weten? Of een speciale bijdrage leveren? Neem dan contact op met Jon Karelse Intercoiffure