Real time web analytics, Heat map tracking


lief gebaarEen trotse opa stuurde ons een mooi verhaal over zijn kleinzoon. Nu zijn alle opa’s trots op hun kleinkinderen, maar deze jongen heeft echt wel iets bijzonders gedaan. Dus als iemand het nog eens heeft over ‘de jeugd van tegenwoordig’? Toppers zijn het! Opa vertelt het hieronder zelf.|

Het is als grootouders vaak moeilijk een leuk verjaardagscadeau te vinden voor je kleinkinderen. Ze hebben bijna alles al (vinden wij). Een leuk boek is al gauw saai en spelletjes, ja, die doe je op je tablet of je telefoon. Dan wordt het vaak geld. Leuk geven is dat niet – maar ja. Als ze dan ergens voor sparen is dat ook eigenlijk wel zo handig.

Dat was ook het geval bij onze kleinzoon Maurits uit Groningen. Hij werd eind september 10 en spaarde voor een iPhone. Want de oude, die hij van zijn moeder had gekregen, was wel heel erg oud. Zijn oudere broer en zus hadden een veel mooiere. En dan kun je niet achterblijven! Dus wij waren zo goed om naast het boek ook nog een bijdrage te leveren aan zijn spaarpot.
Wat schetste onze verbazing toen twee maanden later zijn moeder belde met de vraag wat het bankrekeningnummer van de Stichting is. Want Maurits had bedacht dat die nieuwe iPhone toch niet meer zo belangrijk was. Hij vond het veel belangrijker om die arme kinderen in Roemenië, waar opa zich voor inzet, iets te geven. Hij wilde graag 50 euro overmaken.
Hartstikke goed Maurits en heel hartelijk dank voor je gift. Klasse!!