Real time web analytics, Heat map tracking


Elk jaar wordt de groep kinderen uit Sovata vergezeld door twee begeleiders. In eerste instantie is het hun taak om een goede communicatie naar de kinderen mogelijk te maken. Maar naast deze officiële taak, blijft er voldoende ruimte ook voor hen om met volle teugen te genieten van deze vakantie. Wellicht nog meer dan de kinderen realiseren zij zich vaak maar al te goed dat het een geweldige ervaring en mogelijkheid is, die hun wordt geboden. En dat zij dankbaar hiervoor zijn, wil Julianna niet onder stoelen of banken steken.

 Naam:Julianna Bodi

Vakantiejaar : 2005

Begeleider vakantiekinderen

In de zomer van 2005 hebben we een ongelooflijke vakantie in Nederland gehad. Met 42 kinderen zijn we in Nederland op vakantie geweest en ik ervaar het als een voorrecht om uitverkozen te zijn geweest om deze groep te mogen begeleiden. Tezamen met mijn collega Laszlo hebben we van deze drie weken enorm genoten. De gastfamilies stonden met open armen voor het gemeentehuis in IJsselstein op ons te wachten. We werden door de organisatie en de gastgezinnen heel gastvrij opgevangen. De kinderen werden in de gastfamilies opgenomen en werden heerlijk verwend op een manier alsof het de kinderen van de gezinnen zelf waren.

We hebben alle kinderen een voor een bij hun gastgezinnen bezocht en ontdekten dat alle kinderen zich “thuis” voelden. Ze wisten zich snel aan hun nieuwe omgeving aan te passen en vertelden enthousiast over wat ze mee hadden gemaakt.

Ik wil hierbij graag van de gelegenheid gebruiken om namens alle kinderen tegen de organisatie en de gastgezinnen te zeggen: “dank u wel voor alles”. We hebben Plaswijk mogen bezoeken en we zijn met zijn allen op de boot in Galadammen geweest. De boottrip was fantastisch en ik wil bij deze Alfred Bekenkamp enorm bedanken dat hij dit voor ons mogelijk heeft gemaakt. Het dagje uit in pretpark Duinrell werd eveneens zeer op prijs gesteld. De barbecueparty samen met de medewerkers en vrijwilligers van de stichting, die de ouders hadden georganiseerd, heeft ons enorm veel plezier gegeven.

Onze speciale dank gaat uit Ton en Bep de Wit die ons als hun eigen kinderen behandeld hebben. We hebben veel indrukken opgedaan tijdens de uitstapjes en museumbezoeken en we zijn heel blij dat jullie dit voor ons mogelijk hebben gemaakt. Al deze fantastische ervaringen die heel belangrijk voor ons zijn geweest, betekenen voor ons dat we met onze vrienden willen blijven communiceren.

Julianna Bodi, Sovata