Real time web analytics, Heat map tracking

Zaterdag 23 maart vond de 28e fancy fair en rommelmarkt van de Stichting Roemeense Kinderhulp weer plaats in IJsselstein. In diverse zalen van 't Kruispunt stonden vele bruikbare spullen, speelgoed, boeken, kleding en elektrische apparaten klaar. Al bij de opening rende het toegestroomde publiek naar de diverse zalen om als eerste een keuze te kunnen maken. In de grote zaal startte de fancy fair met het Rad van Avontuur en de Hoge Hoed Loterij. De hele dag door werd er fanatiek gespeeld om mooie prijzen, zoals tv's, fietsen, sjoelbakken, elektronische apparaten, speelgoed en diverse andere mooie spullen. Aan het einde van de dag kon een spectaculaire opbrengst van bijna 7000 euro bekend worden gemaakt. De Stichting Roemeense Kinderhulp is ontzettend verheugd over dit mooie bedrag. De gehele opbrengst gaat naar de projecten van de Stichting.
Bazaar 2019 02

Hoge Hoed loterij
Tijdens de fancy fair konden er lootjes worden gekocht voor de Hoge Hoed Loterij. Een aantal prijzen is nog niet opgehaald, waaronder een dekbed, televisie, kinderfiets en diverse andere mooie prijzen. De prijzen die niet zijn opgehaald, zijn gevallen op de lotnummers: 145, 231, 232, 235, 239, 245, 257 en 322. Heeft u een winnend lotnummer, neem dan contact op met de Stichting door te bellen naar nummer: 030-688 6128 (na 18.00 uur) of stuur een mail met uw telefoonnummer naar:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
De Stichting bedankt alle bezoekers van de fancy fair, sponsoren en alle vrijwilligers voor hun bijdrage aan dit mooie succes.

 

Enkele beelden van de geslaagde dag

 

Bazaar 2019 01 Bazaar 2019 03
 Bazaar 2019 04  Bazaar 2019 05
Bazaar 2019 06 Bazaar 2019 07

 

Huiskamerconcert - Clachan :  Keltische muziek

Op 14 december geeft het buurtgenootschap Clachan 2 unieke concerten in de huiskamer van  Kloosterstraat 13 in IJsselstein.
Een groot deel van de opbrengst komt ten goede aan de Stichting Roemeense Kinderhulp.
Voor nadere informatie en het bestelen van kaarten zie de volgende pagina.

Het belooft een hele mooie avond te worden!

 

Orientatiereis Cals College

Van zaterdag 6 april tot en met zaterdag 13 april gaan leerlingen van het Cals College naar Sovata, Transsylvanië, Roemenië. De 24 leerlingen uit havo/vwo 4, de docenten Linda en Pascale en Karin en Wilma van de Stichting Roemeense Kinderhulp gaan een week kennismaken met Roemenië, met projecten van de Stichting, met allerlei activiteiten en hulpprojecten. Iedere dag komt er een kort verslag van de belevenissen. Lees hier hun verslagen.

Calsreis 19 01

Hulpgoederentransport 2018

pakket 16  09Het zit er weer op! Dat betekent dat er meer dan 1000 gezinnen verblijd werden met 1 of meerdere paketten en/of voedselbonnen. Alle vrijwilligers zijn weer veilig thuis en hebben genoten van de blije gezichten.  Voor degenen die even terug willen kijken naar enkele momenten van die reis kunnen naar de Facebookpagina van de Stichting.

Gastgezinnen gezocht!KV 3Vliet 16 019

Ieder jaar komen er 42 kinderen uit Sovata en omgeving voor een drieweekse vakantie naar Nederland. Ze logeren per stel bij gastgezinnen.

Nu zijn we voor de komende zomerperiode nog op zoek naar gastgezinnen.
Lees voor meer info. En meld u aan!

Katalin Polotka 2Tinkerbell
Een familiekindertehuis runnen is geen eenvoudige taak. Katalin Polotca (Kata) doet daar een boekje over open. U zal daarna begrijpen wat er allemaal bij komt kijken!
Lees haar verhaal.

Kinderen voor kinderen (maar dan anders)egelantier 1

We kwamen via via in contact met een kinderdagverblijf uit Alkmaar..
Daar hadden de kinderen wat uit eigen collectie afgestaan voor  kinderen uit
Sovata en Chibed, Een kort verslag.

Nieuws Magazine 2018 nr 27
Cals 2017 01

Een nieuwe uitgave boordevol nieuws en informatie over de activiteiten van de Stichting in het afgelopen jaar.

Met deze link opent een nieuwe venster met het hele magazine.

 

Sponsor gezocht
gyongyverWij zoeken nog enkele sponsors voor een aantal projecten. Personen en instanties die heel goed wat extra hulp kunnen gebruiken. Bezoek de volgende pagina voor meer informatie.

OuderenprojectErszebet 1
Alhoewel de naam van de stichting spreekt over kinderen, besteed ze ook veel aaandacht aan de groep eenzame ouderen.  Deze vaak vergeten groep heeft veel steun nodig. Lees wat wij er aan doen en hoe u kunt helpen.

'Leuk voor later'KV Zucotto 16 Keesjan 009 
Al meer dan 1000 kinderen uit Sovata en omstreken hebben de afgelopen 25 jaar 3 weken vakantie bij Nederlandse gastouders doorgebracht. Voor al die kinderen een onvergetelijke ervaring waar zij jaren later met veel plezier op terugkijken. 
Klik hier voor foto's van hun belevenissen.